Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg falukorv eller røkt kjøttpølse
4 store bakepoteter
1 beger lettrømme
4 store sylteagurker
1 løk
4 eggeplommer
salt
pepper
Vask og skrubb potetene godt og skjær et dypt kryss i toppen på dem. Sett midt i ovnen ved 225 C i 45-60 minutter, avhengig av størrelsen.
Trekk skinnet av pølsene og skjær i jevne skiver. Stekes lett i god, varm panne. Strø på pepper. kill eggeplommene fra hviten og ha dem i halve eggeskall, eller små boller. Løken skrelles og skjæres i skiver.
Klem ut krysset på ferdig bakte poteter. Fyll i rømmen. Fordel pølseskivene på tallerknene og sett et halvt eggeskall på hver. Pynt med løkringer og sylteagurker. Rugbrød smaker ekstra godt til. Sørg for at pepperkvernen står på bordet.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk