Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss olivenolje
4 svinekoteletter uten ben
175 g butifarra-pølse eller løkpølse
1 hakket løk
2 hvitløkfedd, hakket
½ kopp tørr hvitvin
4 modne tomater, grovhakket
1 laurbærblad
1 ss hakket frisk persille
salt
malt svart pepper
Sett stekeovnen på 180 C. Varm oljen i en stekepanne. Brun kotelettene på begge sider, legg dem på en tallerken, og hold dem varme. Ha pølsebiter, løk og hvitløk i pannen. La det putre til pølsebitene er brune og løken myk.
Rør inn tomat, vin og laurbærblad, og smak til med salt og pepper. Tilsett persille. Ha retten over i en ildfast form, dekk til med folie, og la det steke i 30 minutter. Serveres straks sammen med kotelettene.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk