Flere resulteter finnes under oppskriften
3 løk
1 syrlig eple
1 ½ ss margarin eller smør
2 ts karri
1 ss hvetemel
2 dl vann
1 dl melk
1 hønsebuljongterning
8 grillpølser eller 4 røkte kjøttpølser
Skrell og hakk løken. Del eplet, fjern kjernehuset og hakk eller grovriv eplet. Fres løk, eple og karri ca 5 minutter i fettet i en gryte.
Strø melet over og rør om. Tilsett vann, melk og smuldret buljongterning. Kok opp under omrøring og la sausen koke i 3-5 minutter.
Skjær grillpølsene i 1 ½ cm lange biter eller kjøttpølsene (uten skinn) i skiver. Varm pølsene i sausen. Smak til.
Server kokt ris eller kokte poteter til, samt kokte grønnsaker så som erter eller grønn salat.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk