Flere resulteter finnes under oppskriften
1 løk
3 ss smør eller margarin
8 skiver falukorv
2 1/2 dl langkornet ris
1 boks knuste tomater, 400 g
buljong tilsvarende 1/2 l væske
salt
pepper
3/4 ts timian
1 knust hvitløkfedd
1 ts worcestersaus
200 g reker
hakket persille
Skrell og hakk løken og stek den i litt smør til den er blank. Tilsett pølser i skiver og rør om noen minutter. Slå i risen, rør om og spe med tomater og buljong. Krydre med salt, pepper, timian, hvitløk, og worcestersaus. La det hele koke opp og stå og trekke under lokk ca 20 minutter. Løft av lokket, legg på reker og la det stå noen minutter.
Strø over hakket persille og server med grønn salat og brød.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk