Flere resulteter finnes under oppskriften
4 urøkte bratwurst eller medisterpølser
1 pk langkornet middagsris
1 liten pk. rosiner
50 g hakkede nøtter eller mandler
1/2 liten løk
1 liten boks mandarinbåter
1 bunt dill
paprikapulver
Trekk pølsene i lettsaltet vann ca 20 minutter. Kok risen som angitt på pakningen. La mandarinbåtene renne godt av - spar på kraften.
Grovhakk nøttene. Finhakk løken og stek hakket brunt i pannen. La den kokte risen renne godt av og ha den tilbake i kjelen. Bland inn rosiner og nøtter og hell over kraften fra mandarinboksen. La alt dampe over svak varme noen minutter.
På varme tallerkener legges risblandingen, med paprika over, og pølsene. Strø brunet løk over pølsene og fordel mandarinbåter og dill pent. Server lunken pariserloff og smør til.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk