Flere resulteter finnes under oppskriften
1 stor purre
smør eller margarin til formen
400 g falukorv
1 boks selleri- eller posesuppe
4 tomater
salt
svartpepper
2 ss revet ost
2 ss smør eller margarin
Skjær purren i jevne skiver. Skyll dem godt og la dem renne av. Legg dem i bunnen av en smurt, ildfast form.
Trekk skinnet av falukorven og skjær dem i 1 cm tykke skiver.
Legg pølseskivene litt over hverandre, taklagt, oppå purren.
Hell suppen over. Den skal ikke spees.
Skjær tomatene i jevne, pene skiver og legg dem over. Dryss på salt og pepper.
Strø over ost og legg på noen smørklatter.
Stek retten ved 225 C i 30 minutter.
Server med hjemmelaget potetstappe eller dillkokte poteter.
Barneselskapets pølse-pinnsvin
Grillet Bratwurst med marinert kål
Pølser i panne med løk og tomater
Pølser i panne med løk, rødbeter og agurk