Flere resulteter finnes under oppskriften
6 kg magert oksekjøtt7 kg spekk0,7 kg salt4 ss allehånde4 ss peppertarmer
Kjøtt og spekk grovmales. Tilsett salt, allehånde og pepper og bland godt. Pølsene skal fylles i tarmer og tørkes (bokne) i 10-12 dager. Trekkes i vann.
Baconrullader
Bakt ris fra Alicante
Bayersk fylt kålhode
Biff med løk
Blodlapper
Blodpudding
Blodpudding med brød
Blodpølse
Bøffelburgere
Dyrerygg-medaljonger
Eksotisk karbonade
Fleskepannekaker
Foliestekt aspargeskarbonade
Forloren skinkestek
Frikadeller
Frikadeller med spaghetti
Fylt karbonade
Fylt paprika
Geitekje i appelsinsaus
Gratinerte kjøttmedaljonger
Greske medisterkaker
Grov hvalburger
Gyllen grateng
Hakk med byggryn
Hakkebiff med ost
Hamburgere
Hamburgere med mais
Hjort i sursøt saus
Innbakte pølser
Innmatkaker
Italiensk pølseform
Italienske kjøttboller
Julekjøttboller
Karbonade i kål
Karbonadegryte med rømme
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger
Karbonader med festpiff
Karbonader med kaperssaus
Karelsk gryte
Kjøttboller
Kjøttboller i fløtesaus
Kjøttboller i lys saus
Kjøttboller med Chèvre
Kjøttboller med pommes frites
Kjøttboller med ris
Kjøttboller med tomatsalat og gratinert potetstappe
Kjøttboller pakket i salat
Kjøttfarsebiff i rømmesaus
Kjøttkaker med stekte tomater
Kjøttkaker Pelotas
Kjøttrand med ris
Kjøttrullade
Koking av kraft
Krokodillebiff
Kroppkaker
Kylling- og skinkekroketter
Lever med pasta
Lever som biff
Lever-risotto
Løkbiff
Makaroni med vilt
Makaroniform med pølser
Medisterboller med rosenkål
Medisterkaker
Medisterkaker med fyll
Mør
Ovnsbakt Falukorv
Ovnsbakt geitekjøtt med pasta
Ovnsbakt kjøttkake
Paprika med pølsesalat
Pâté - fransk kjøttpostei
Pâté med fyll
Pikante medisterkaker
Primsoll
Ragu Bolognese
Røroskål
Saltkjøttlapskaus
Schweizerbiff
Svigermors rulade
Vestindisk karbonadegryte
Vigramør
Villsvinfondue
Wienerkoteletter