Flere resulteter finnes under oppskriften
4 grønne paprika
2 ss smør
Fyll:
1 løk
4 wienerpølser
3 epler
3 ss smør
salt
pepper
Saus:
1 ss smør
1 ss mel
3 dl kraft (eller vann og terninger)
2 ss tomatpuré
salt
pepper
Pynt:
Persille
Skjær toppen av paprikaen og ta ut frøene.
Stek dem i smør ca. 5 min. Ta dem opp og hold dem varme.
Hakk løken, skjær pølsene i skiver og hakk de rensede eplene. Skallet skal være på.
Legg alle ingrediensene i pannen, tilsett litt mer smør og stek til løken er mør. Smak til med salt og pepper.
Fordel dette i de fire paprikaene og hold dem varme.
Sausen: Smelt smøret, ha i melet og spe med kraften. Smak til med tomatpuré, salt og pepper og la det få et godt oppkok.
Sett paprikaen på varmt fat og server gjerne kokt kål ved siden av. Hell sausen over.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger