Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g makaroni
1 ss smør eller margarin
2-3 ss klippet persille
rester av dyrestek eller annet vilt
Saus:
1 hakket løk
1 rød paprika
1 ss smør eller margarin
2 dl buljong
1 liten boks tomatpuré
salt
pepper
paprikapulver
Kok makaronien så vidt mør i lettsaltet vann. La den renne av i og bland i smør og persille.
Damp hakket løk og strimlet paprika noen minutter i smør. Spe med buljong og tomatpuré og la sausen småkoke under lokk til grønnsakene er møre. Mos eventuelt sausen gjennom en sikt og smak den til med krydder.
Skjær kjøttet i jevne strimler.
Anrett makaroni på varmt fat. Legg kjøttet midt på og hell sausen over.
Ettersom kjøttet er kaldt, er det viktig at makaroni og saus er så varmt som mulig ved servering.
Server gjerne en blandet salat til.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger