Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g karbonadedeig
1 løk (100 g)
10-12 stilker bladpersille eller vanlig persille ( ca 30 g)
1 ts tørket oregano
1/2 ts paprikapulver
1/2 ts malt spisskummen
salt
2 skiver daggammel loff
2 egg
150 g fetaost
6 ss olivenolje
Ha karbonadedeigen i en bolle. Tilsett 1 ts salt og rør den seig. Rens løken og hakk den meget fint. Skyll persillen og finhakk halvparten av bladene. Bland karbonadedeig, løk, hakket persille, oregano, paprikapulver og spisskummen.
Bløtlegg loffskivene i litt vann. Klem ut overflødig vann. Bland karbonadedeigen med oppbløtt loff og egg. Elt deigen godt og del den i åtte. Del fetaosten i åtte skiver. Del hvert emne i to og form dem til store, flate kaker. Legg en fetaostskive på den ene kaken og legg den andre over. Klem kantene godt sammen så ikke osten renner ut under stekingen.
Varm olivenoljen i en stor stekepanne. Stek hakkebiffene i omganger på ganske sterk varme i ca 2 minutter på hver side til de er pent brune og så vidt gjennomstekt. Pynt biffene med persille før servering.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger