Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g oksekarbonade
2 ss smør eller margarin
2 løk
1 boks tomater, knust ca 400 g
2 fedd hvitløk
salt
nymalt pepper
oregano
sellerisalt
2 ts worcestershiresaus
2 dråper tabasco
2 ss hakket kruspersille
200 g skjellmakaroni
2 dl melk
1 boks sjampinjongsuppe, ca 300 g
2 dl reven ost
3/4 dl brødrasp
Rens løk, finhakk den og fres den i smør et par minutter under omrøring. Smuldre karbonaden i løken og la den bli lys gyllen. Tilsett knuste tomater og tomatkraften fra boksen. Press over hvitløk, smak til med samtlige krydder og kryddersausen. La det småkoke under lokk, ca 30 minutter, rør av og til. Dryss persille over.
Kok makaroni etter anvisning på pakken. Sil den.
Bland 100 g av sjampinjongsuppen med melken i en kjele. Tilsett reven ost og varm blandingen til osten er smeltet.
Hell denne blandingen samt makaronien over kjøttfarsen og rør godt om, hell det i et stort ildsikkert fat, strø brødrasp over.
Stek ved 225 C i ca 30 minutter.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger