Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g blandet kjøttfarse
2 ss brødrasp
4 ss melk
1 løk
1 grønn paprika
salt
pepper
1 knivodd chilipepper
35 g kokosmasse, ca 1 dl
3 ss finhakket kruspersille
2 ss tomatpuré
3 ss olje
Med denne retten som skriver seg fra Sør-Amerika begynner vi med brødraspet som skal svelle i melken. Rens løk og finhakk den. Rens paprika for kjerner og hvite hinner. Finhakk den. Arbeid farsen sammen med krydderet til den blir jevn og glatt.
Tilsett løk, paprika samt 3/4 av kokosmassen, persille, tomatpuré og det svellede brødraspet.
Form 12 kjøttkaker av farsen og rull disse i resten av kokosmassen.
Stek kjøttkakene i olje til de blir pent brune. Senk varmen og etterstek dem ca 10 minutter.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger