Flere resulteter finnes under oppskriften
1 rød paprika
200 g kokt ris
100 g smør
2 løk
1/2 grønn paprika
1 hvitløkfedd
200 g karbonadedeig
150 g tomatpuré
1 ts salt
1/2 ts pepper
1 pk dypfryste erter
Skjær paprikaen i strimler. Legg den i bunnen av en randform.
Rør den kokte risen med halvparten av smøret og klem risen godt ned over paprikaen.
Finhakk løk og grønn paprika og klem saften ut av hvitløken. Stek dette i den andre halvparten av smøret.
Tilsett karbonadedeigen og stek den brun. Rør i den med gaffel til den er findelt.
Ha i tomatpuré, salt og pepper.
Fordel ertene over risen og ha kjøttet oppå. Klem lagene godt sammen.
Sett formen i vannbad ved 200 C i ca. 30 minutter.
Hvelv formen over på fat. Serveres med tomatsaus eller bare tomatketchup. Reven ost smaker godt til.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger