Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss brødrasp 2 ½ dl kremfløte 3 ss finhakket gul løk 300 g karbonadedeig 100 g kalvedeig 75 g chèvre eller annen hvit geitost, uten skorpe, oppsmuldret salt nykvernet pepper smør til steking
Bland fløte og brødrasp og la det stå og svelle i 10 minutter. Fres i mellomtiden løken blank og myk i litt smør. Bland det malte kjøttet, fløteblandingen, løken og chèvren. Rør godt så osten fordeler seg jevnt. Tilsett salt og pepper. Fukt hendene med vann og form små kjøttboller. Brun smøret i en stekepanne og legg i kjøttbollene. Rist på stekepannen og rør hele tiden så bollene blir vakkert brune på alle sider og holder seg runde. Demp varmen og la kjøttbollene ettersteke under lokk i 5-10 minutter.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger