Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ring falukorv, ca 500 g
1 eple
8 steinfrie svisker
8 poteter
2 løk
25 smør eller margarin
3 ss buljong
1/2 ts salt
1 krm hvit pepper
2 ss finklipt dill, persille eller gressløk
Fjern skinnet og lag 8 snitt jevnt fordelt i pølsen. Legg den i en ildfast form.
Skyll og skrell eplet og del det i 8 båter. Legg 1 eplebåt og 1 sviske i hvert snitt.
Skrell og hall løken. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Brun løk og poteter i smøret.
Legg løk og poteter i midten av pølseringen. Hell på buljong og krydre med salt og pepper. Dekk fatet med aluminiumsfolie.
Stek falukorven ved 175 C i ca 45 minutter. Strø over kryddergrønt like før servering.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger