Flere resulteter finnes under oppskriften
2 gulrøtter, skåret i fine strimler
2 purre, også det grønne, skåret i fine strimler
2 ½ cm ingefærrot, skrelt og skåret i fine strimler
2 stilker sitrongress, bare den myke delen, hakket
6 krokodillebiffer fra halepartiet
6 skiver lime
1 ¼ dl østerssaus
1 ss sesamolje
6 friske korianderstilker
1 ss friskhakket frisk mynte
1 ss sesamfrø
6 friske korianderstilker
1 ss finhakket frisk mynte
1 ss sesamfrø
Krokodillekjøtt smaker som kylling med en mild smak av fisk. Halen er avgjort den beste delen på dyret. Tenn en utendørsgrill og la kullene brenne ned til de er hvite.
Skjær imens til seks firkanter av aluminiumsfolie, 30x30 cm, og legg dem på et arbeidsbord. Legg like store deler gulrot, purre, ingefær og sitrongress midt på hver firkant. Legg en krokodillebiff og 1 limeskive oppå. Hell 1 ss østerssaus og ½ ts sesamolje over hver biff. Pakk alt godt inn i folien. Legg pakkene på grillen og stek dem i 6 minutter. Da bør krokodillekjøttet være mørt. Åpne en av pakkene for å undersøke om det er ferdigstekt.
Ta biffene og grønnsakene ut av folien og legg dem over på et serveringsfat. Dryss over med koriander, mynte og sesamfrø og server.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger