Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss vegetabilsk olje, gjerne nøtteolje
1 liten finhakket løk
1 kg indrefilet av bøffel, finskåret
2-3 ss tørket mynte, finknust
3 tørkede pepperblad, malt til pulver
1 1/2 ss soyasaus
1 egg
1 løk skåret i skiver
Varm 1 ss av oljen i en liten stekepanne over middels varme. Tilsett løk og stek til den er myk, ca 5 minutter. Ha løken over i en stor bolle og avkjøl helt.
Ha bøffelkjøtt, mynte, pepperblad, soyasaus og egg i bollen sammen med løken og bland godt. Form blandingen til 4 burgere, 3 cm tykke.
Sett en stor tykkbunnet stekepanne over middels varme. Pensle pannen med resten av oljen. Stek løken gyllen og myk, ta den opp og hold den varm. Ha burgere i pannen og stek til de har fått fin skorpe, ca 3 minutter. Vend burgerne og stek dem i ytterligere 2 minutter. Server dem rykende varme med stekte løkringer.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger