Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g malt storfekjøtt
100 g malt svinekjøtt
1-2 kalde poteter
1 egg
2 dl vann
salt
pepper
Fyll:
100 g bacon
1 liten løk
1 eple
1 bunt persille
smør eller margarin
Mos potetene og arbeid ingrediensene sammen til en jevn farse. Smak til med salt og pepper.
Bre farsen utover aluminiumsfolie eller matpapir som er fuktet med kaldt vann.
Skjær bacon, løk og skrellet eple smått opp og legg det på kjøttet. Klipp persille over. Rull sammen til rulade og la den ligge innpakket i folien til den skal stekes.
Legg ruladen i smurt ildfast form, topp med smør eller margarin klatter og stek ruladen ved 175 C i ca 50 minutter.
Stekte eller ovnsbakte poteter og en salatbolle er godt tilbehør.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger