Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g blandet kjøttfarse
1 dl fløte
salt
pepper
2 ss smør eller margarin
Saus:
1 1/2 ts hvetemel
3 dl rømme
2 ts paprika
salt
et par korn kajennepepper
Garnering:
1/2 dl finhakket gressløk
1/2 dl finhakket kruspersille
Arbeid farsen sammen med fløte og krydder. Lag 8 firkantede "biffer".
Brun biffene raskt i smør på begge sider. Ta dem opp.
Rør melet inn i det smør som er igjen i pannen, til sausen, spe med rømme, krydre med paprika, salt og kajenne.
Legg biffene tilbake i sausen og la dem trekke ved kokepunktet 5-7 minutter.
Server retten direkte fra pannen, og med et rikelig grøntdryss over.
Server gjerne med råkostsalat.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger