Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g malt svinekjøtt
400 g malt kalvekjøtt
2 finhakkede løk
2 ts karri
1/2 dl lyse rosiner
1 ts salt
1/2 ts pepper
2 egg
smør eller margarin til steking
Ris:
1 ss smør eller margarin
2 ts karri
1 liten finhakket løk
3 dl langkornet ris
1 ts salt
6 dl buljong
Bland alle ingrediensene til kjøttbollene godt.
Trill store kjøttboller, som brunes pent på alle kanter i smør eller margarin. Demp varmen og la kjøttbollene surre til de er gjennomstekt.
Kok risen slik: Fres løk og karri i smør, tilsett ris og damp den til den er blank, men ikke brun. Dryss salt på og hell buljong over. La risen småkoke under lokk til den er mør og all væske fordampet.
Anrett risen på varmt fat. Legg kjøttbollene oppå. Server denne Saudi-Arabiske retten varmt, gjerne med salat til.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger