Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g kjøttdeig eller karbonade
2 kokte, kalde poteter
1 egg
2-3 dl fløte + vann
2 ss revet løk
salt
pepper
oregano
smør eller margarin til stekingen
6 skiver bacon
2 wienerwurst
1 eller 2 pk. grønnsakblanding, ca 500 g
Kjøttdeigen blandes med posete poteter, egg, væske og løk, og smakes til med salt og krydder.
Form 6 store biffer av farsen, og stek dem pent brune på begge sider.
Stek baconskivene ganske lett.
Skjær pølsene i tre, og spiltt hver bit i endene. Fres dem lett i pannen i baconfettet, da åpner de splittende endene seg.
Varm grønnsakene etter anvisningen på pakken.
Arranger på varmt serveringsfat: Grønnsakene i bunnen, karbonadene oppå, fordel bacon på biffene, og fest pølsepynten med cocktailpinne.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger