Flere resulteter finnes under oppskriften
4-8 skiver bacon
400 g karbonadedeig
250 g friske sjampinjonger
1 dl fløte 35%
1 ss smør
salt
pepper
300 g tråd- eller båndspaghetti
Sprøstek baconskivene i tørr panne og la dem renne av på kjøkkenpapir.
Form karbonadedeigen til fire jevntykke kaker og stek dem i baconfettet på middels sterk varme. Krydre med salt og pepper, og skyv så karbonadene til side i pannen.
Rens sjampinjongene, skjær dem i skiver og surr dem i smør i pannen. Skru varmen litt ned og tilsett fløten. La sjampinjongene og karbonadene surre ferdig over svak varme.
Kok imens spaghetti, la den renne godt av seg og ha den på et varmt serveringsfat. Legg karbonadene over spaghettien, hell sjampinjongen med sjyen over og pynt med persille, tomatbåter og karse eller annet kryddergrønt.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger