Flere resulteter finnes under oppskriften
4 rundstykker
4 ss melk
200 g malt svinekjøtt
200 g malt oksekjøtt
100 g hakkede sjampinjonger
1 egg
salt
pepper
1 ss soyasaus
4 tomater
smør eller olje til pensling
persille
1 boks hermetiske maiskorn
Del rundstykkene i to og ta ut det meste av krummen. Smuldre denne og hell melken over.
Arbeid sammen det malte kjøttet, utbløtt brød, egg, sjampinjonger og krydder.
Form fire biffer og legg dem i rundstykkene. Klem dem lett sammen. Pensle dem med smør eller olje og pakk hvert rundstykke inn i aluminiumfolie. Legg pakkene i et ildfast fat som settes i varm ovn.
Når halve steketiden er gått, legges tomatene inn i ovnen.
Varm maisen, hell kraften fra og anrett den på varmt fat.
Pynt tomatene med litt grønt og server rundstykkene nystekte og varme.
Karbonadepudding med makaroni og ost
Karbonader med bacon og sjampinjonger