Flere resulteter finnes under oppskriften
1 renset og flådd kanin, 1-1 1/2 kg
2-3 ss margarin eller smør
1 1/2 ts salt
2-3 krm grovmalt svart pepper
4-5 løk
1 boks tomater, 400 g
1/2 ts rosmarin
1/2 ts oregano
tomatpuré
tabasco
2 ss hvetemel
Skjær kaninen i porsjonsstykker. Brun fettet i en stekegryte og brun kjøttet på alle sider. Krydre med salt og pepper. Tilsett de skrelte løkene i båter og boksetomatene med laken. Etterstek kjøttet under lokk på svak varme til det kjennes mørt, 1-1 1/2 time. Spe eventuelt med vann under kokingen. Tilsett støtte urtekrydder mot slutten av kokingen.
Smak godt til, eventuelt med litt tomatåuré eller et par dråper tabasco.
Jevn eventuelt raguen med hvetemelet utrørt i vannet, kok da 3-4 minutter til.
Server ris eller kokte poteter til samt kålsalat eller annen grønn salat.
Harefilet med smak av einerbær
Harefilet med soppstuing og greske poteter
Harefilet på seng av pasta og broccoli
Haregryte med ingefær og mørk sjokolade
Haresadel i fløtesaus (Rable de lièvre à la crème)
Harestek med soppfylte artisjokkbunner
Kaninfilet og fløtepoteter med kapers og parmesan
Kaninfilet på fennikel og gulrotseng