Bruksanvisning
Bein ut harelårene og legg dem ut foran deg med innsiden opp. Hakk 5-6 rosenkål, bruk gjerne foodprocessor. Blandingen smøres så på harelårene som ligger mest mulig bredd utover. Legg på en eller to skiver med bacon. Strø salt, pepper og litt timian over før du ruller lårene sammen og surrer med bomullstråd.
Brun lårbein og øvrige bein du måtte ha fra harene. Hell over viltkraften og kok opp. Kok den inn til ca det halve, ta ut beina og sil kraften. Jevn med litt maisenna løst opp i kaldt vann. Tilsett 1 dl rømme og la det hele trekke litt.
Legg de fylte lårene i en gryte og brun dem i smør. Forvarm stekeovnen til 200 C og la lårene steke videre her i knappe 10 minutter.
Ta ut og la hvile en stund før du skjærer lårene i medaljinger og server med poteter, rosenkål, sausen og rørte tyttebær.