Bruksanvisning
Skjær harefiletene i tynne skiver. Skjær sjampinjongene i 6 deler. Skjær fleskeskivene i terninger, og finhakk sjalottløken. Stek kjøttskivene raskt i varm panne uten å la dem svi fast. Slå over fløte og buljong, og la alt koke. Om kjøttet brenner seg fast, tas det opp, pannen gjøres ren og kokingen fortsettes.
Hardstek flesketerningene i en annen panne. Stek løk og sjampinjong. Bland halvparten av dette med det fløtekokte harekjøttet. Det resterende brukes som garnityr.
Kok pastaen. Del broccolien i buketter, og skjær stilkene i biter for seg. Kok opp vann med salt. Legg i stilkene. Kok i 5 minutter før bukettene legges i. Kok i ytterligere 5 minutter. Sil bort vannet og skyll broccolien i kaldt vann. Skrell hvitløken og skjær den i tynne skiver. Del chilipepperen, ta ut mellomveggene og kjerner, og finstrimle den. Varm olivenolje i pannen og fres hvitløk og broccoli. Tilsett pasta og chilipepper.
Broccoli- og pastablandingen legges på en tallerken, og hareraguen legges pent midt på. Resten av sjampinjonggarnityret drysses over.