Bruksanvisning
Vask og tørk kjøttet og del det i små terninger. Varm 3 ss olje i en stor gryte og surr kjøttet i det. Rens løken og skjær båter, og rens og press hvitløken.
Vask chilien - husk den er sterk, så prøv deg fram. Ta ut frøene og del chilien smått opp.
Surr løken og hvitløken i resten av oljen i en ekstra panne. Ha det over i kjøttet. Sil kraften fra tomatene, ta vare på den. Del tomatene grovt opp og ha det sammen med kraften over kjøttet. Sil bønner og mais og ha det i sammen med chili. La alt surre i 15 minutter, og krydre det så kraftig med salt, pepper og kajennepepper.
Vask paprikaen, ta ut frøene, og del opp i strimler. Ha den i og surr videre i 10 minutter.
Til avokadokremen blandes alt i en hurtigmikser og kjøres til en jevn krem. Smak til med krydderet. Server den sammen med tacos til chili con carne.