Bruksanvisning
Tørk T-beinstekene med kjøkkenpapir. Skjær små snitt gjennom hinnene langs kantene så kjøttet ikke krøller seg under stekingen.
Skrell og press hvitløken og bland den med olje og pepper. Pensle T-beinstekene med blandingen og legg dem i et fat. Dekk til og la dem marinere ved romtemperatur i minst 1 time. Klargjør grillen i mellomtiden.
Plasser grillristen ganske nær glørne. Stek T-beinstekene over sterk varme i 1 minutt på hver side til de lukkes. Flytt grillristen til øverste hakk, lengst mulig bort fra glørne. La T-beinstekene ettersteke i 10-25 minutter, alt etter hvor tykke de er, og hvor godt gjennomstekt du vil ha kjøttet.
Dryss litt salt på kjøttet og la det hvile litt før du serverer det. Fylte, bakte poteter og maisrelish passer godt til. Se egne oppskrifter på disse.