Bruksanvisning
Del hver kylling i åtte stykker. Skyll kyllingstykkene raskt i kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir. Gni dem inn med salt og pepper. Legg stykkene i en dyp bolle og hell på melk til det dekker. La dem stå i minst 15 min. Sett stekeovnen på 75 C.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle med høye kanter. Oljen er varm nok når det stiger opp bobler rundt skaftet på en tresleiv som stikkes nedi. Bruker du elektrisk frityrkoker, varmer du oljen til 180 C. Ta kyllingstykkene opp av melken og tørk dem med kjøkkenpapir. Dryss dem med hvetemel på alle sider. Stek kyllingstykkene i omganger i oljen i ca 10 min til de er gyllenbrune og gjennomstekt. Ta opp stykkene og la dem renne av litt på kjøkkenpapir.
Hold de stekte kyllingstykkene varme i stekeovnen mens du steker resten på samme måte. Server dem nystekte med brød og salat til.