Bruksanvisning
Forvarm stekeovnen til 200 C. Brekk sjokoladen i småbiter og smelt den i en bolle over en kasserolle med sydende vann, rør ofte. Sett sjokoladen til side.
Rør smør og sukker til en luftig smørkrem. Rør inn egg, vaniljesukker og smeltet sjokolade. Bland alt godt.
Sikt sammen mel, bakepulver og salt. Grovhakk valnøttkjernene. Bland sjokoladesmørkrem, mel og valnøtter godt.
Smør en firkantet kakeform, ca 20x20 cm. Ha røren i formen. Stek kaken midt i ovnen i ca 30 minutter, eller til en pinne som stikkes i midten er nesten ren når den tas opp.
Hvelv kaken på rist og avkjøl den helt. Skjær den i 5 cm store biter før servering.
Det er viktig å ikke steke for mye. Kaken skal være litt fuktig i midten når den tas ut av ovnen den stivner når den blir kald.