Bruksanvisning
Skrell gulroten og løken. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skrell hvitløken. Hakk grønnsaker og hvitløk fint.
Ha hakkede grønnsaker, hvitløk og persille i en kasserolle. Tilset 7,5 dl vann, laurbærblad og pepperkorn og la det koke opp. Demp varmen og la kraften koke på svak varme med lokket delvis på i ca 30 minutter. Sil kraften gjennom en fin sikt i en bolle, gni godt ut av restene med baksiden av en skje. Avkjøl kraften.
Del avocadoene i to og fjern steinene. Skrap ut kjøttet med en skje og ha det i en matprosessor sammen med litt av kraften. Skyll korianderen om nødvendig, ta av bladene og ha dem i en matprosessor. Kjør det hele til puré.
Bland avocadopuréen med resten av kraften. Smak til med vineddik, tabasco og litt salt og pepper.
La suppen stå i kjøleskapet i 3-4 timer og server den godt avkjølt, gjerne på en seng av is eller med et par isbiter i suppen.