Flere resulteter finnes under oppskriften
3 egg
75 g sukker
125 g honning
125 g hvetemel
1 ½ ts bakepulver
1 ts kanel
revet skall av ½ sitron
revet skall av ½ appelsin
50 g finhakkede nøtter
Smørkrem:
100 g mykt smør
2 eggeplommer
100 g melis
2 ss rom
marsipan til overtrekk
Pisk eggedosis av egg og sukker. Rør inn temperert honning litt etter litt. Tilsett hvetemel, bakepulver, kanel, sitron- og appelsinskall. Fordel denne røren i langpannen, som er kledd med bakepapir, og dryss nøtter over. Stek kaken ved 225 C i ca 8 minutter.
Hvelv kaken ut på sukkerdrysset papir og pensle bakepapiret med kaldt vann. Løsne bakepapiret, men la det ligge løst over kaken til den er avkjølt.
Bland sammen smørkremen og rør til den er smidig. Smør den over kaken og rull den sammen med nøttesiden ut.
Kjevle marsipanen ut til en leiv og rull rundt kaken. Pynt med valnøttkjerner.