Flere resulteter finnes under oppskriften
50 g gjær
2 ½ dl melk
50 g hvetemel
6 eggeplommer
100 g smør
450 g hvetemel
80 g farin
½ ts salt
4 ts ingefær
5 ss syltetøy eller marmelade
melis og/eller kokosmasse
smult eller fett til koking
Lag en fordeig av lunken melk med gjær og 50 g hvetemel. La den stå lunt i ca 25 minutter.
Visp eggeplommene og sukker til eggedosis. Smelt smøret, avkjøl det litt og bland alle ingrediensene i fordeigen. Arbeid deigen godt og la den heve seg i 15 minutter.
Kna deigen og sett den til heving i ytterligere 15 minutter.
Kjevle deigen ut til en leiv, ca 2 cm tykk. Stikk ut kaker ca 6 cm i diameter.
Legg fyll på halvparten av kakene. Pensle kantene med sammenpisket egg og legg de andre kakene over. Trykk kantene godt sammen. Hev bollene i 15 minutter.
Varm imens smultet. Stek to boller om gangen i ca 4 minutter på hver side. Legg dem på fettsugende papir etter hvert som de er ferdige. Dryss dem med melis eller rull dem i kokosmasse. Server dem gjerne lunkne.