Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g smør eller margarin
250 g sukker
5 egg
300 g hvetemel
125 g korinter
125 g lyse rosiner og
125 g vanlige rosiner eller i alt 250 g vanlige rosiner
100 g fruktblanding (sukat, appelsin- og sitronskall)
100 g skåldede, malte mandler
revet skall av 1 appelsin
1 knivsodd salt
60 g skåldede mandler
Rør smør og sukker hvitt. Ha i vekselvis sammenvispet egg og siktet mel. Rør ekstra godt. Bland i frukt, malte mandler, revet appelsinskall og salt.
Smør en rund form på 22 cm i diameter. Kle den inni med bakepapir. Fyll røren i og glatt til på toppen. Splitt de 60 g skåldede mandlene i halve. Dekk overflaten av kaken med mandler. Stek kaken på nederste rille ca 2 1/2 time ved 160 C.
Avkjøl kaken litt i formen før den tas ut og legges på rist.