Flere resulteter finnes under oppskriften
Det er ingen ingredienser.
Vi har både hvit, svart og grønn pepper. Hvit pepper kommer fra modne bær hvor det utvendige skallet er fjernet. Svart pepper kommer fra halvmodne bær som er tørket til de blir grønnsvarte i fargen. Svart pepper er mildere i smak enn hvit. Bruk hvite og svarte pepperkorn i marinader og når du legger ned pickles, eller bruk nymalt pepperkorn som krydderdryss. Både svart og hvit pepper kan kjøpes i pulverform. Grønne pepperkorn er umodne bær med en mild, lett aroma. Disse er ofte lagt ned i bokser med en eller annen marinade, sursyltet eller frysetørket. De gir en behagelig, lett peppersmak på sauser, patéer og salatdressinger. La grønne pepperkorn som ligger i marinade, renne av seg, og bruk dem enten hele eller knus dem litt før bruk. Hvis det ikke står noe annet i oppskriften, bør tørre, grønne pepperkorn også knuses litt før bruk for å få bedre aroma.
Kanel og kinesisk kanel (kasja)