Flere resulteter finnes under oppskriften
1 1/2 kg lammekjøtt av bog eller stek
2 løker
1 kålrot
2 gulrøtter
1 sqush
2 ss olje
2 ts salt
1 ts pepper
1/2 g safran
8 dl couscousgryn
1 1/2 dl vann
2 ss smør eller margarin
Skjær kjøtt og grønnsaker i ganske store biter. Legg bitene, utenom squashen, i en gryte. Tilsett olje og krydder og hell over så mye vann at det dekker ingrediensene. Kok opp.
Fukt couscousgrynene med saltet vann. Legg dem i en dampkoker eller i en sil som du plasserer over gryten med grønnsaker.
La grynene dampkoke i ca 25 minutter. Rør om av og til og drypp litt saltet vann over så de ikke kleber seg sammen.
Ta av silen og legg squashen i gryten. Sett silen tilbake og kok i 15 minutter til, til kjøttet er mørt.
Bland couscousgrynene med smør og legg dem på et serveringsfat. Legg kjøtt og grønnsaker i midten og hell over litt av buljongen. Server resten av buljongen ved siden av.
Kanel og kinesisk kanel (kasja)