Bruksanvisning
Rens de ville vekstene og skyll dem godt kaldt vann. Bruk for eksempel unge løvetannblad, nesleskudd, syre, spinat, karvekål, skvallerkål bruk så mange slag som mulig. Fjern grove stilker og bladnerver. Kok opp i en stor kasserolle med lettsaltet vann og forvell det grønne i 1 minutt. La det renne godt av.
Knekk eggene i en bolle. Tilsett 5 ss vann og litt salt og pisk kraftig. Varm oljen i en middels stor stekepanne og hell i de piskede eggene. Legg det grønne på toppen og dytt det ned i eggene.
Stek omeletten på middels varme i 1-2 minutter, eller til den begynner å stivne. Snu omeletten og stek den andre siden i 1-2 minutter. Kvern over litt pepper. Server omeletten nystekt med ferskt brød og en skål smuldret fetaost ved siden av.
I Hellas serverer man omeletten på en tallerken som settes midt på bordet, slik at alle kan skjære seg en bit og drysse fetaost over.