Bruksanvisning
Skyll paprikaen. Del dem i to på langs og fjern frø og stilker. Skjær dem i brede strimler på langs. Dypp tomatene i kokende vann noen sekunder og flå dem. Skjær tomatkjøttet i terninger.
Skrell løk og hvitløk og skjær dem i tynne skiver. Skyll selleristilken og skjær den i skiver. Skyll og tørk persillen og finhakk bladene. Skjær pølsene i tykke skiver.
Varm olivenoljen i en stor stekepanne. Stek paprikastrimler på middels varme til de har fått farge. Ta dem opp med hullsleiv og sett dem til side.
Ha løk, hvitløk, tomater og selleri i stekepannen og fres det under omrøring i ca 3 minutter. Ha paprikaen tilbake i pannen og hold det hele varmt.
Stek pølsene pent brune i en annen stekepanne, uten fett hvis du bruker teflonpanne. Bland pølser og grønnsaker. La stekefettet fra pølsene bli igjen i stekepannen. Smak til grønnsakrøren med salt og pepper og dryss på persillen.
Stek eggene i pølsefett. Legg dem på grønnsakrøren og server det hele rett fra pannen eller på varme tallerkener med ferskt brød til.