Bruksanvisning
Skyll fisken raskt under rennende kaldt vann og tørk den på kjøkkenpapir. Skrell løken i skiver og hvitløken i løvtynne skiver. Skrell poteter og gulrøtter og skjær dem i terninger. Skjær selleristilkene i skiver. Skyll persillen og finhakk bladene. Dypp tomatene i kokende vann noen sekunder og flå dem. Skjær tomatkjøttet i terninger.
Varm olivenoljen på middels varme i en vid, tykkbunnet kasserolle eller sauteringspanne. Stek løken og hvitløken til den er blank og myk. Tilsett poteter, gulrøtter, selleri og tomater og la det frese i 10 minutter. Rist på kasserollen av og til. Tilsett vinen. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Legg fiskestykkene oppå grønnsakene, dryss på persille og drypp på sitronsaft. Legg på lokk og la det trekke på svak varme i ca 20 minutter eller til fisken er gjennomkokt. Skjær sitronen i båter. Server fisken fra kasserollen med sitronbåtene og brød til.