Bruksanvisning
Skyll fiskeskivene raskt i kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir. Ha sitronsaft og 4 ss olivenolje i en dyp tallerken. Skyll persillen, finhakk bladene og bland dem i marinaden. Vend fiskestykkene i marinaden og legg dem oppå hverandre med laurbærblad imellom. La dem stå og trekke i 1 time, snu stabelen etter halve tiden.
Skyll i mellomtiden timian og rasp av bladene. Skjær sitronen i båter. Skrell rødløken og del den i båter. Skjær tomatene i skiver. Skrell agurkene og del dem i fire på langs, og eventuelt i passende stykker hvis de er store. Fordel grønnsakene på fire tallerkener.
Ta fisken opp av marinaden og ta vare på marinaden. Varm 4 ss olje i en stor stekepanne og stek fiskestykkene med laurbærbladene på middels varme i ca 2 minutter. Snu dem og dryss på timian. Stek den andre siden i ca 2 minutter, eller til fisken er gjennomstekt. Bruker du en liten stekepanne, må du steke i omganger og holde den først stekte fisken varm i stekeovnen ved 125 C.
Fjern laurbærbladene. Drypp resten av marinaden over fisken og legg den opp på tallerkenene med grønnsakene. Server fisken nystekt med ferskt brød til.