Bruksanvisning
Forvarm stekeovnen til 225 C. Skyll og rens vårløken og skjær den i tynne ringer. Skrell og finhakk hvitløken. Dypp tomatene i kokende vann noen sekunder og flå dem. Skjær tomatkjøttet i terninger.
Varm oljen i en stekepanne. Fres vårløk og hvitløk på svak varme til den er myk. Tilsett tomater og vin og la det koke på middels varme i 5 minutter. Tilsett et par ss vann hvis sausen blir for tykk. Smak til med salt og pepper.
Rens rekene. Ta ut den mørke tarmen langs ryggen på store reker. Skyll og tørk dillen og hakk bladene. Bland reker og dill i sausen.
Ha rekeblandingen over i en ildfast form. Smuldre fetaosten og dryss den over rekene. La formen stå på midterste rille i ovnen i ca 10 minutter, eller til osten begynner å få farge. Server nybakt brød til.