Flere resulteter finnes under oppskriften
4 porsjoner pasta
2 ss smør
1 pakke reinskav, 240 g
250 g kantareller
1 gulrot i tynne staver
4-6 knuste einebær
1/2 ts tørket timian
1 ss lys, fransk sennep
1/2 ss hvetemel
2 dl vann
1 terning kjøttbuljong
1 bunt gressløk, klippet
1 dl rømme
salt
nykvernet svart pepper
Lag sausen mens pastaen koker etter anvisning på pakken.
Smelt smøret i en stekepanne og legg i det utinte kjøttet. Stek det og løsne de tynne skivene fra hverandre etter hvert. Legg i sopp og gulrotstaver, og stek videre en stund.
Tilsett einebær og timian, og rør inn sennep og hvetemel. Spe med vannet og ha i den smuldrede buljongterningen. Kok i ca 5 minutter. Tilsett klippet gressløk. Smak til med salt og nykvernet svart pepper.
Serveres til pasta med rømme i en skål ved siden av.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt