Flere resulteter finnes under oppskriften
2 kg reinsdyrkjøtt med bein
2 1/2 liter vann
1 1/2 ss salt
8 pepperkorn
8 krydderpepperkorn
2 laurbærblad
1 løk
350 g kål
5 gulrøtter
10-12 poteter
1 stor purre
2 ss olje
1 pk frosne erter, 250 g
finhakket persille
Legg kjøttet i en gryte. Hell på vann og ha i salt. Kok opp og skum godt. Ha i pepperkorn, laurbærblad og den skrelte løken. Kok kjøttet på svak varme under lokk til det er mørt 1-1 1/2 time.
Skjær imens kålen i terninger. Skrell gulrøttene og potetene og skjær dem i mindre biter. Rens og strimle purren. Fres den i olje i en stor gryte. Ha i resten av grønnsakene og potetene. La alt frese noen minutter under omrøring.
Ta opp kjøttet. Sil kokekraften over grønnsakene i gryten og la dem koke under lokk på svak varme i ca 20 minutter.
Skjær kjøttet i terninger og legg dem i gryten. La alt koke noen minutter.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt