Flere resulteter finnes under oppskriften
2 pk frossent reinskav, 240 g
3 ss olje
200 g sjampinjong
1 purre
2 1/2 dl vann
1 grønnsak- eller kjøttbuljongterning
1 krm pepper
1 ts knust einerbær
2 ss setersmør
2 ss maisennamel + 1-2 ss vann
Tin reinskavet. Rens og skjær sjampinjong og purre i skiver.
Varm opp wokpannen og hell i 2 ss olje. Begynn med å frese reinskavet, halvparten av gangen, 2-3 minutter. Rør om og legg det freste kjøttet på risten i wokpannen. Hell i resten av oljen og fres sopp og purre i ca 2-3 minutter.
Tilsett kjøttet, buljongen, pepper, einerbær og setersmør. La retten koke 2-3 minutter.
Rør ut melet i vannet og hell jevningen i retten. Kok opp og server med kokt ris og syltede grønnsaker, f.eks. syltede tomater eller syltet squash. Se egne oppskrifter.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt