Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg reinsdyrfilet, renskjært og fri for hinner50 g salt40 g sukker20 g malte einebær5 g malt hvit pepper16 friske einer
Kjøttet vendes i krydderblandingen og legges i en form med kanter.Formen dekkes med folie. Sett kjøttet kaldt og la det stå i 3-4 døgn. Kjøttet snus et par ganger i døgnet.
Bidos
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Brasert reinsdyrstek
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Festsadel av rein
Finnastek
Finnbiff
Finnbiff med sopp
Fylte reinsdyrhjerter
Gravet reinsdyrfilet
Gryte med rein- eller elgskav
Hakkemat av rein
Helstekt reinsdyr ytrefilet
Jegerbiff av rein
Jegergryte av rein
Karbonader av rein
Koking av kraft
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinsdyrtunge
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Leverbiff av rein
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Mango med røkt reinsdyrstek
Norlandsgryte
Ovnsstekt reinsdyrhjerte
Ovnsstekt reinsdyrlår
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff i form
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrbiff med soppsaus
Reinsdyrfilet
Reinsdyrfilet i parmaskinke
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrfilet med gulrotpuré
Reinsdyrfilet med tunge
Reinsdyrgryte
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrlefse
Reinsdyrmedaljonger
Reinsdyrpostei
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Reinsdyrsauté i risrand
Reinsdyrstek
Reinsdyrsuppe
Reinsdyrsuppe fra Kautokeino
Reinskav med eggerøre
Reinskav med øl
Reinskav på pastaseng
Reinskav stekt i wok
Reinskavsalat
Reinskavsaus
Reinskavtortillas
Renskav med purre
Røket reinsdyr med salat
Salat med reinsdyrtunge
Samens reinsdyrgryte
Samisk sovas
Souvas med kantarellsaus
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Spekket dyrefilet
Stekt reinsdyrsadel
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Suppegryte med rein
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt
Tørka reintunge
Urtemarinert reinsdyrstek i gryte
Ytrefilet av reinsdyr med rødvinssjy