Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pakke reinskav, 240 g
1/2 ts salt
1 ts blandet, valgfritt, tørket urtekrydder
200 g sjampinjonger
5 dl strimlet issalat
2 tomater
1 1/2 dl tynt skåret purre
1 stort syrlig eple i terninger
1 1/2 dl hakkede saltsyltede agurker
1/2 ts grovmalt svart pepper
1 rød paprika i tynne ringer
10 sylteløk
Dressing:
2 ss balsamico eller rødvinseddik
1 1/4 dl olivenolje
Stek reinskavet etter anvisningen på pakken, sammen med salt og krydderurtene. Del kjøttet i litt mindre biter. Avkjøl.
Skjær soppen i skiver, salaten i strimler og tomatene i smale båter. Skyll purren godt og skjær den i ringer. Skrell eplet, fjern kjernhuset og skjær i terninger. Legg den strimlede salaten og det meste av både soppen og tomatene samt alle epleterningene i en salatbolle.
Strø hakket agurk, grovmalt svart pepper og det meste av det stekte kjøttet over. Bland alt forsiktig. Garner med resten av soppen, tomatbåtene og kjøttet.
Ryst sammen dressingen og hell den over salaten. Topp med paprikaterninger og sylteløk.
Server med rykende ferske baguetter og smør.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt