Flere resulteter finnes under oppskriften
en røkeboks
røkespon
1 renskåret reinsdyrfilet
250 g havsalt
1 endivesalat
1 frisésalat
1 eikebladsalat
1 lollorossosalat
olivenolje
pepper fra kvern
150 g sukker
250 tyttebær
2 ss dijonsennep
1 ss gin
Legg reinsdyrfileten i havsalt natten over, og skyll vekk saltet neste dag. Strø litt spon i bunnen av røykeboksen. Legg reinsdyrfileten på rist og røyk den i 8 min. direkte på platen.
Avkjøl fileten og skjær den i tynne skiver.
Rør frosne eller tinte tyttebær i mikser med 150 g sukker. Når de er ferdig tilsett 2 ss dijonsennep og 1 ss gin.
Vask og skyll salaten i godt rennende kaldt vann. Plukk ut noen fine blader og anrett dem pent på tallerken.
Etter at salaten er anrettet på tallerken legges kjøttet i en vifteform oppå. De rørte tyttebærene anrettes deretter punktvis på tallerkenen. Hell noen dråper olivenolje over salaten til slutt.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt