Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g reinsdyrlår
2 paprikaer i ulike farger
1 squash, ca 300 g
1 ts salt
1 krm pepper
1 krm margarin eller smør
Saus:
2 dl buljong
2 dl créme fraiche
1-2 ts fransk sennep
1-2 ts grønn pepper
1/2 ss balsamicoeddik
Skjær kjøttet i centimetertykke skiver. Fjern kjernene i paprikaene og skjær dem i små terninger. Skyll og skjær squashen i terninger.
Skjær kjøttet 3-4 minutter på hver side slik at det fortsatt er rosa i midten. Salt og pepre. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
Fres paprikaen og squash i pannen. Tilsett buljongen. Rør i créme fraiche. Smak til med sennep, grønn pepper og balsamicoeddik. La sausen koke noen minutter.
Server kjøttet med paprikasausen og kokte poteter.
Biff av reinsdyrlår med paprikasaus
Farsert reinsdyrhjerte i fløtesaus
Kokt reinkjøtt med margben, tunge og buljong
Kokt reinskjøtt med pepperrotsaus
Lulegrateng med reinsdyr og epler
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Pita med reinskav og krydret fetaost
Reinsdyrbiff med rognebærsaus og skogsopp
Reinsdyrfilet med epler og rognebærgelé
Reinsdyrkoteletter med rosépeppersaus
Reinsdyrpostei med grønn pepper i gelé
Reinsdyrsadel med soppkrustader
Souvastekte reinsdyrkoteletter med tomatsaus
Stuet reinsdyrtunge i butterdeig
Tyttebærgrateng med reinsdyrkjøtt