Flere resulteter finnes under oppskriften
600 g fin fiskefarse 8-16 østers, hermetiske eller kokte SAUS: 1 ss smør 2 ss hvetemel 5 dl fin fiskebuljong 4-8 østers, hermetiske eller kokte 1 glass sherry 2 eggeplommer
Smør timbalformene godt, og sett dem kaldt så smøret stivner i formene. Kle formene med fiskefarse, og legg så i 1-2 østers i hver form, avhengig av hvor store de er. Østersene deles gjerne i to eller tre. Fyll timbalene helt med farsen og dunk dem mot kjøkkenbenken så farsen setter seg ordentlig og det ikke blir hulrom. Sett de fylte timbalformene i vannbad i langpanne i 120-130 C varm ovn. La dem stå til de er faste, 20-30 minutter. Pass på at det hele tiden er vann i langpannen, og etterfyll eventuelt med kokende vann. Vannet i pannen skal ikke boblekoke. Lag sausen imens, av smør og hvetemel som røres sammen i en liten kjele og spes med fiskebuljong, eventuelt av terning. Ha 4-8 østers i sausen når den har kokt noen minutter. Østersene kan gjerne deles i to eller tre, avhengig av hvor store de er. Like før servering tilsettes de to sammenvispede eggeplommene rørt ut i sherry. Sausen får så stå over varmen i noen minutter under omrøring, men må ikke koke etter at eggene er tilsatt. Server timbalene varme, med sausen helt over. Østerstimbaler er beregnet å være en forrett eller en liten aftensrett. Pariserloff med smør passer best å servere sammen med timbalene, men ris eller fine, små poteter er også godt til.
Artisjokkbunner med skinke og egg
Asparges med kaldrøkt skinke og egg
Asparges med parmesan og parmaskinke
Avocado-dip med sprø grønnsaker
Bagett med røkelaks og parmesan
Ciabatta med ovnsbakte grønnsaker og chèvre
Fedon Lindbergs frokostblanding
Fransk toast med banan og lønnesirup
Fransk toast med kanel og bacon
Fylte krabbeskall som i Australia
Gravlaks med sennepskrem i lefse
Hakkede reker på svartbrød med dill
Innbakt kyllingfilet med soppstuing
Kanapeer med fløteost og lakserogn
Kanapeer med fløteost og parmaskinke
Kanapeer med fløteost og røket laks
Kanapeer med fløteost og spekeskinke
Kik-erter og mynte (chick peas)
Krabbesalat med aspargesbønner og safransaus
Kreps i tomat- og gressløkmajones på toast
Krepsehaler med basilikummajones
Krutonger med morkler og asparges
Kryddersildrulade med rødbeter
Kyllingbryst med leverposteimouse
Laksemedaljonger med reker og asparges
Maiskaker med grillete tomater
Marinert paprika med artisjokk
Meksikansk kalkunburger med tortilla-chips
Ostesmørbrød med Worcestershiresaus
Pannekake med krepsehaler i hvitvinssaus
Pannekake med røkt reinsdyrkjøtt
Paprikagratinerte sildesmørbrød
Pita med reinskav og krydret fetaost
Potet- og chorizogryte på Rioja-vis
Ristet bagett med ost, løk og tomat
Ristet brødskive med balsamicoløk, sopp og camembert
Røde pepperfrukter med ostefyll
Røkelaks med grønn asparges og vinaigrette
Røkt makrell som kuvertanretning
Røkt trostebryst med salat og pestosaus
Sandwich med bacon, tomat, cheddar og spinat
Sandwich med skinke, brie, honning og sennep
Skinke med sherrystekt aubergine
Smørbrød med fetaost og ovnsbakt paprika
Smørstekt kyllinglever på spinatseng
Steinbitroulade med krabbe og pasta
Stekt sildefilet med tomatrøre
Stekte krabbekaker med tartarsaus
Stekte poteter med løk og bacon
Stekte reker med lime og brent chilisalt
Tagliolini med muslinger og blåskjell
Toast med asparges og lun salat
Tørket oksekjøtt med olje og sitron
Usøtede pannekaker med kjøttfyll
Varme ostesnitter med rekepynt
Yakitori (kylling og grønnsaker på spyd)