Bruksanvisning
Start med dressingen: Bland vineddik, sennep, presset hvitløk, salt og pepper. Rør så inn oljen og smak til.
Plukk bladene av basilikumstilkene. Skyll spinaten og skjær vekk stilkene. Legg spinat- og basilikumblader i en bolle og bland dem med dressingen. Anrett salaten på hver sin tallerken som seng for kyllingleveren.
Skjær hver lever i to. Finhakk hvitløken og hakk salviebladene.
Sett en stekepanne på middels varm kokeplate. Lag en real spiseskje smør bli lett brun i pannen. Legg i leveren og stek den i 2-3 minutter. Etter 1 minutt tilsetter du hvitløken, halvparten av salvien og 1 knapp teskje salt og kverner pepper over. Rør under hele steketiden. Leveren er klar til å tas ut av pannen når du ser at det pipler blod ut av den. Legg straks leveren i pene hauger på spinatsengene.
Landbrød passer godt til.